Szabadidő

Ilyen morbid lánykérést még nem láttál – videó

A lány alig tért magához a sokktól, de végül igent mondott. Voltak azonban olyanok is, akik a helyszínen szakítottak volna a férfival.

Egy férfi megrendezte a saját halálos motorbalesetét, majd miután feltámadt, megkérte a barátnője kezét.

A morbid lánykérés szeptember 30-én történt a Fülöp-szigeteken. Az esetről készült videón látszik, ahogy Jeffrey Delrio élettelenül fekszik az úttesten, majd egy beavatott közlekedési rendőr érkezik a barátnővel, felkészítve a nőt a legrosszabbakra.

A kétségbeesett barátnő zokogni kezd, majd a motorja mellett fekvő férfit megfordítják, hirtelen feltámad, fél térdre ereszkedik, és egy kis piros dobozkát vesz elő a gyűrűvel. A nő alig tér magához a sokktól, de végül igent mondott.

A bizarr esetről a pár egyik barátja készítette a videót, szerinte igazán romantikus volt a lánykérés. Mások azonban egyáltalán nem voltak elragadtatva az ötlettől, egy nő azt mondta, ha vele történt volna meg ugyanez, ott, a helyszínen szakított volna a férfival.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top