Szabadidő

Szürreális kaland lett az esküvői fotózásból, miután feltűnt Paul McCartney

Esküvői fotózást tartott múlt szombaton egy kanadai pár a város parkjában, amikor Paul McCartney arra biciklizett, és beállt harmadiknak a szerelmesek esküvői képére.

Egészen szürreális dolog történt egy kanadai házaspárral a hétvégén: miközben esküvői fotózást tartottak Winnipeg egyik közparkjában, egy nagyon ismerős alak tűnt fel kerékpáron mellettük, aki nem volt más, mint Paul McCartney, a Beatles élő legendája.

A 39 éves Jen Roscoe és új férje, a 38 éves Steve Gregg először nem is vette észre a két keréken közeledő sztárt, a vőlegény egyik tanúja szólt oda csak úgy lazán, hogy „Te, ez az ember Paul McCartney!”

A híresség először csak elbiciklizett a pár mellett, majd megfordult, Jen és Steve ekkor használta ki az alkalmat néhány közös kép elkészítéséhez.

A fényképezkedés után a kék baseballsapkában és fekete dzsekiben bicikliző McCartney kezet fogott az ifjú párral, majd elkerekezett.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top