Szabadidő

Három éve vár szerető gazdájára a szuper cuki pitbull

Érdemes ezt a cikket megmutatni mindenkinek, aki szerint a pitbullok kizárólag agresszív fenevadak lehetnek.

Az alábbi fotókon látható tündéri pitbullt Colának hívják, és 2015 októbere óta a New York-i Yonkers Animal Shelter lakója. Az utcán kóborolt, amikor rátaláltak, azóta pedig arra vár, hogy valaki örökbe fogadja.

A menhely munkatársai szerint Cola rendkívül barátságos és nagyon nyugodt kutyus, a kifutójában sem rohangál fel-alá, és csak ritkán kezd el ugatni. Ha viszont kiengedik, az első dolga, hogy legalább két teniszlabdát tömjön a szájába, és így mászkáljon, persze csak addig, amíg nem talál valakit, aki hajlandó egy picit dobálni a labdákat. Ilyenkor nagy lelkesedéssel rohan fel és alá, amíg ki nem fárad.

Cola, a pitbull, kedvenc elfoglaltsága közben (Fotó: Facebook)

„Kétségtelen, hogy Cola kedvenc elfoglaltsága, hogy a labdáival vagy más játékokkal játsszon” – mondta Leslie McCauley, a menhely önkéntese. „A sípolós játékokat nem szereti, azoktól valamiért fél. Viszont a teniszlabdákat a világ végére is elcipelné.”

A menhely munkatársai már mindent megpróbáltak, hogy a kutyának szerető családot találjanak, akik örökbe fogadnák, de ez egyelőre nem sikerült. Azóta létrehoztak egy különálló Facebook-oldalt is a kutyusnak, amelyre folyamatosan töltik fel a róla készült, cukibbnál cukibb fotókat.

Így már biztos, hogy előbb-utóbb jelentkezik valaki, aki szívesen labdázna a jó fej pitbullal. Hajrá, Cola!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top