Szabadidő

Kevés esővel, több felhővel indít az október

Vasárnap még sokat süt a nap, hétfőtől azonban megérkeznek a felhők . A csúcshőmérséklet azért még 20 fok felett marad.

Vasárnap a Dunántúlon túlnyomóan derült marad az ég, másutt erősen és gyengébben felhős időszakok váltakoznak. Csapadék nem várható. Helyenként megélénkül a délkeletire, délire forduló szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható. Késő estére 5 és 12 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Október elsején borúsabb lesz az időjárás. Északon és keleten felhősebb idő várható kevés, másutt változóan felhős éggel, több napsütéssel. Számottevő csapadék nem lesz, de főként keleten néhol gyenge eső esetleg lehet. A délkeleti, majd estétől a Dunántúlon az északira forduló szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul.

Kedden eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délutántól már derült, napos idő várható. A nap első felében néhol futó zápor, gyenge eső esetleg lehet. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 23 fok között alakul.

Szerdán változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Főként az északi megyékben helyenként eső, zápor előfordulhat. A nyugatias szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top