Szabadidő

Még csak 3 éves, de elképesztően vízisíel ez a kislány – videó

Olivia a nagyszüleinél nyaralt, amikor életében először kipróbálta a vízisízést. Olyan magabiztos volt, hogy mindenkinek leesett az álla.

Hihetetlen tehetséggel van megáldva egy 3 éves kislány, a felnőtteket megszégyenítő magabiztossággal vízisízik. Olivia Jackson akkor ismerkedett meg a sporttal, amikor a nagyszüleinél nyaralt a Gaston-tó mellett Észak-Karolinában.

Az alkalomról készült videón az látszik, hogy a kislány mosolyogva, magabiztosan áll a deszkán. Sőt, jobbra-balra manőverez, néha csak egy kézzel kapaszkodva, és még pacsit is ad a mellette haladó testvérének.

Egyszerűen nem hittük el, milyen természetesen kezelte a deszkát, és máig nem értjük igazán, hogyan csinálja

– mondta Olivia nagymamája a nem mindennapi esetről.

A különleges képességre némi magyarázatot adhat, hogy a kislány mindig is szeretett versenyezni 5 éves bátyjával, és igyekezett bármilyen sportban legyőzni a fiúkat.

A tó partján pedig a nagymamája megfigyelte, hogy Olivia állandóan az idősebb vízisízőket bámulta, és megpróbálta leutánozni a mozdulataikat.

(StoryTrender)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top