nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Sérült UFO-t láttak Skócia felett? – videó

Sérült UFO-t láttak Skócia felett? – videó

Furcsa pályán mozgó, lángoló tűzgömböket videózott le valaki Skócia felett, többek a földönkívüli élet megdönthetetlen bizonyítékát látták ebben, mások szerint néhány helyi fiatal szórakozott a drónjával.
Hegedűs Bence
Hegedűs Bence
f Ajánlom

Rejtélyes videó tartja most lázban az internetet, amin három tűzgömb látható, ahogy furcsa táncba kezdenek Skócia egén. A Youtube-on lévő felvételt állítólag Kippen városa közelében rögzítették, még szeptember elején.

A felvételen látható három tűzgömb többször is irányt vált, miközben látványos csóvát húznak, s azok halványodó foszlányokat hagynak a levegőben. Többek szerint a videón egy sérült UFO látható, amit nem sokkal korábban lőttek le. A képek alatt futó feliratok szerint a jelenség előtt nagy robbanás volt hallható. Egyesek azt is látni vélik, ahogy a sérült űrhajó mentőkapszulája elhagyja a zuhanó roncsot.

Ügyes montázs egy repülő csészealjról – forrás: pixabay

A földhözragadtabb kommentelők szerint nincs itt semmi látnivaló, csak vicces skót fiatalok játszottak a drónjukkal a szeptemberi éjszakán, vagy esetleg egy pirotechnikai eszköz bemutatóját vette fel valaki.

Daily Star

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon