Szabadidő

Sérült UFO-t láttak Skócia felett? – videó

Furcsa pályán mozgó, lángoló tűzgömböket videózott le valaki Skócia felett, többek a földönkívüli élet megdönthetetlen bizonyítékát látták ebben, mások szerint néhány helyi fiatal szórakozott a drónjával.

Rejtélyes videó tartja most lázban az internetet, amin három tűzgömb látható, ahogy furcsa táncba kezdenek Skócia egén. A Youtube-on lévő felvételt állítólag Kippen városa közelében rögzítették, még szeptember elején.

A felvételen látható három tűzgömb többször is irányt vált, miközben látványos csóvát húznak, s azok halványodó foszlányokat hagynak a levegőben. Többek szerint a videón egy sérült UFO látható, amit nem sokkal korábban lőttek le. A képek alatt futó feliratok szerint a jelenség előtt nagy robbanás volt hallható. Egyesek azt is látni vélik, ahogy a sérült űrhajó mentőkapszulája elhagyja a zuhanó roncsot.

Ügyes montázs egy repülő csészealjról – forrás: pixabay

A földhözragadtabb kommentelők szerint nincs itt semmi látnivaló, csak vicces skót fiatalok játszottak a drónjukkal a szeptemberi éjszakán, vagy esetleg egy pirotechnikai eszköz bemutatóját vette fel valaki.

Daily Star

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top