Szabadidő

Kiakadt a nő, mert pénisz alakú banán volt a gyümölcstálján – fotó

A pincér vihogva vitte ki a turistának a gyümölcstálat, amelynek a tetejéről egy fallosz formájúra faragott banán meredt rá.

Szexistának és gyalázatosnak nevezett egy sydney-i kávézót egy felháborodott nő, miután az általa rendelt gyümölcstálban egy szándékosan pénisz alakúra formázott banánt talált.

A brazíliai Isa Nascimento egy açai tál nevű, tradicionális brazil ételt rendelt, amely összeturmixolt fagyasztott gyümölcsből áll, a tetejére pedig friss gyümölcsöt és magokat tesznek. A fallosz alakú banán a gyümölcstál tetejéről meredt a nőre.

A turista teljesen kiakadt, és a Facebookon osztotta meg bizarr élményét. Bejegyzésében azt is elárulta, hogy a pincér vihogva vitte ki neki az ételt, és azt kérdezte tőle, honnan érkezett.

Nem hiszem el, hogy 2018-ban még mindig tiszteletet kell kérnünk a férfiaktól

– mondta a nő.

A posztja után több mint száz kommentelő panaszkodott a kávézóra korábbi negatív tapasztalataik miatt. Valaki azt írta, hogy a hely undorító, és nagyon udvariatlanul bánnak a vendégekkel, a brazil nővel történt eset pedig nem más, mint szexuális zaklatás és szexuális diszkrimináció.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top