Szabadidő

10 éves gyereket tetováltak, miközben az anyja videózott

Rengeteg feljelentés született, a szülők mégis megússzák.

Óriási felháborodást keltett az interneten egy felvétel, amelyen az látható, ahogyan egy 10 éves kisfiú karjára tetoválnak egy amerikai tetoválószalonban. A kisfiú egy nő ölében ült, aki feltehetőleg a szalonban dolgozik, miközben egy 16 éves fiú egy S-betűt tetovált a karjára. Bár a felvétel alapján a kisfiú jól bírta a fájdalmat, többször is megkérdezte, hogy készen vannak-e már. Olaj a tűzre, hogy kiderült, a videót a kisfiú édesanyja készítette – írja a Mirror.

Fotó: Facebook

Az eset kapcsán több feljelentés is érkezett, de a helyi rendőrség egyelőre nem teljesen biztos abban, mi alapján emelhetnének vádat – vagy hogy egyáltalán történt-e bűncselekmény. Felkeresték a kisfiút, aki egyáltalán nem bánta meg a dolgot, sőt azt mondta a rendőröknek, hogy ő maga akarta a tetoválást. Mint kiderült, Ohióban a tetoválás nincs korhatárhoz kötve.

Ennek ellenére az interneten – érthető módon – óriási felháborodást keltett a felvétel. Sokan egyenesen azt írták, el kellene venni a szülőktől a gyereket. Mások megértőbbek voltak: a képen látható nő édesanyja például azt írta, nagyon rossz döntés volt ez a szülők részéről, de személyesen ismeri a kisfiút, és szerinte szó sincs róla, hogy elhanyagolnák őt a szülei.

A videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top