Szabadidő

Polippal csapta a pofon a kajakost a fóka – videó

Egészen különös formáját választotta egy fóka a véleménynyilvánításnak: egy nyolckarú polippal vágta pofon a területén kajakozó fiatalembert.

Meglehetősen megrémült a kajakos a kollégáival közös kajaktúrán, amikor hirtelen egy fóka bukkant fel a vízben, és egy polipot csapott az arcába. Az Új-Zéland partjai közelében lejátszódott jelenetet sikerült rögzíteni kamerával.

Illusztrációs fóka – forrás: pixabay

A polippal pofon vágott kajakos, Kyle Mulinder azt mondta a Daily Mailnek, semmi előjele nem volt a támadásnak. A tartalomkészítőkből álló csapat épp a GoPro legújabb kameráját tesztelte, amikor Mulinder hirtelen részese lett az ördögi tengeri világ csatározásának.

A fóka a polipot a pofozkodás után nem vitte magával, így lehet, hogy tényleg csak a véleményét fejezte ki így, nem pedig zsákmányszerzés közben csúszott ki a falat a szájából. A felvételen is úgy látszik, mintha a fóka teljesen tudatosan használná pofozkodásra a polip csápjait.

Aztán az is lehet, hogy az egész csak egy ügyes kampányfilm, egy vírusvideó az új GoPro HERO7 népszerűsítéséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top