Szabadidő

Még a világhírű focistát is lenyűgözte a himnuszt éneklő 7 éves kislány

A svéd labdarúgó Twitteren gratulált a meccs után, és a mérkőzés legértékesebb játékosának nevezte a kislányt.

Jegyezzük meg jól Malea Emma nevét, a most 7 éves kislányt ugyanis még valószínűleg viszont fogjuk látni, akár valamelyik tehetségkutató műsorban, de az sem elképzelhetetlen, hogy néhány év múlva már miatta telnek majd meg több tízezres stadionok világszerte.

A kislány ugyanis a tegnapi nap során 25 000 ember előtt énekelhette el az amerikai himnuszt a Los Angeles Galaxy és a Seattle Sounders focicsapatok mérkőzése előtt.

A pályán általában kőkemény arcát mutató svéd labdarúgó, Zlatan Ibrahimović, aki maga is két gyerek apukája, egyre szélesedő mosollyal hallgatta a valóban elképesztő előadást, amelyért a kislányt a közönség álló ovációval jutalmazta.

 

Zlatan Ibrahimović szájtátva hallgatta az előadást (Fotó: Getty Images)

Zlatan Ibrahimović a mérkőzést követően Emmát nevezte a meccs valódi MVP-jének (most valuable player – legértékesebb játékos).

Arról egyelőre nincs hír, hogy Emma kapott volna már lemezszerződést, azonban a fenti videót hallva ez valószínűleg csak idő kérdése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top