Szabadidő

Pillanatok alatt mém lett az unott fejű lányból

Több ezren osztották már meg azt a Milk nevű szórakozóhelyen készült fényképet, amelyen egy fiú ordít valamit egy unott fejű lány fülébe.

Napokon belül az internet legközkedveltebb mémjévé vált egy brit szórakozóhelyen készült fotó, amelyen egy fiú próbál valamit közölni egy unott képű lánnyal a Milk nevű szórakozóhelyen. A képen egy favágóinget viselő fiú próbál valamit a mélyen dekoltált lány értésére adni, akit láthatóan nem hatnak meg a srác szavai.

A hamar virálissá váló képet eddig 19 ezren lájkolták és 11 ezren osztották meg. Időközben a homályból előléptek a fénykép szereplői is. Kiderült, hogy igazából nem egy párról, hanem barátokról van szó, akik már nem is emlékeztek arra, miről szólt a beszélgetés, amikor a fotós lekapta őket.

A srácot Patriknak hívják, aki elárulta, hogy a lány egy iskolai barátja, aki valószínűleg nagyon elfáradt a buliban. Úgy néz ki szegény, mint a világ legjobban unatkozó nője. Patrik unatkozó iskolatársa, Lucia Gorman elmondta, hogy nem maradt meg benne sem, mint mondott neki Patrik akkor, amikor lefényképezték őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top