nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Pillanatok alatt mém lett az unott fejű lányból

Pillanatok alatt mém lett az unott fejű lányból

Több ezren osztották már meg azt a Milk nevű szórakozóhelyen készült fényképet, amelyen egy fiú ordít valamit egy unott fejű lány fülébe.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Napokon belül az internet legközkedveltebb mémjévé vált egy brit szórakozóhelyen készült fotó, amelyen egy fiú próbál valamit közölni egy unott képű lánnyal a Milk nevű szórakozóhelyen. A képen egy favágóinget viselő fiú próbál valamit a mélyen dekoltált lány értésére adni, akit láthatóan nem hatnak meg a srác szavai.

A hamar virálissá váló képet eddig 19 ezren lájkolták és 11 ezren osztották meg. Időközben a homályból előléptek a fénykép szereplői is. Kiderült, hogy igazából nem egy párról, hanem barátokról van szó, akik már nem is emlékeztek arra, miről szólt a beszélgetés, amikor a fotós lekapta őket.

A srácot Patriknak hívják, aki elárulta, hogy a lány egy iskolai barátja, aki valószínűleg nagyon elfáradt a buliban. Úgy néz ki szegény, mint a világ legjobban unatkozó nője. Patrik unatkozó iskolatársa, Lucia Gorman elmondta, hogy nem maradt meg benne sem, mint mondott neki Patrik akkor, amikor lefényképezték őket.

Megosztás Facebookon