nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Vasárnaponként is használható lesz a Duna Aréna versenymedencéje

Vasárnaponként is használható lesz a Duna Aréna versenymedencéje

A tavaly július 14. és 30. között megrendezett budapesti vizes világbajnokságra épült arénát egy évvel a rendezvény lezárulta után nyitották meg a nagyközönség előtt, de csak hétköznap 11 és 14 óra közt volt látogatható. Mostantól vasárnaponként is kapnak 8 órát a még mindig lelkes érdeklődők.
MTI
f Ajánlom

A jövőben vasárnaponként 8 és 16 óra között bárki kipróbálhatja a Duna Arénában a tavalyi világbajnokságon is használt versenymedencét – tájékoztatott pénteken az üzemeltető BP2017.

„Hétköznap 11 és 14 óra között már eddig is nyitva tartottunk, de ebben az időben csak nagyon kevesen tudnak eljutni hozzánk. A BP2017 kiemelt célja, hogy a különleges épület különleges medencéit bárki kipróbálhassa, de figyelemmel kell lennünk arra is, hogy az edzések is zavartalanok legyenek” – mondta Balogh Sándor, a BP2017 gazdasági igazgatója, hozzátéve: amennyiben lesz rá igény, nem zárják ki, hogy később a nyitva tartást is meghosszabbítják.

A felnőtt belépő ára egyébként továbbra is 800 forint, míg az ifjúsági (25 éves korig) és a nyugdíjas úszójegy 500 forintba kerül.

Megosztás Facebookon