Szabadidő

Pizzát rendelt az utasoknak a kapitány, miután vihar miatt elirányították a repülőgépet

Személyesen osztotta ki az ételt a pórul járt utasok között.

Hősként ünneplik az internetezők az American Airlines egyik pilótáját, aki pizzát rendelt pórul járt utasainak, miután elirányították a gépüket az időjárási körülmények miatt – írja a Fox News.

A Los Angeles-i repülőgép eredetileg Dallasban szállt volna le, ám a Texas északi részén tomboló viharok miatt végül a mintegy 200 kilométerre fekvő Wichita Fallsban landoltak csütörtök késő este. A 159 utasnak másnap reggelig kellett várnia a következő repülőgépre, a kapitány, Jeff Raines azonban addig sem hagyta cserben őket: úgy döntött, hogy a legjobbat fogja kihozni a kellemetlen helyzetből, ezért személyesen rendelt 40 darab pizzát a várakozóknak.

Fotó: MTI/EPA/Larry W. Smith

Az emberek nagyon hálásak voltak, és ahogyan ez ilyenkor lenni szokott, a kedves történet világhódító útra indult a közösségi oldalakon. Egy videó is felkerült a Facebookra, amelyen az látható, ahogyan Raines személyesen osztja ki a megérkezett pizzákat a kis repülőtéren.

Kattints a lejátszásra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top