Szabadidő

Váratlan fordulat az időjárásban

Ma már sokkal több napsütésben lesz részünk, mint az előző napokban, csütörtökről nem is beszélve.

Szerdán erőteljes lesz a felhőképződés, amit hosszabb-rövidebb napos időszakok szakítanak majd meg. Elsősorban a déli, délutáni órákban több helyen alakulhat ki zápor, zivatar – főként keleten. A nyugati határ mentén élénk lesz az északi szél, de átmeneti szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A hőmérséklet délután 24 és 29 fok között alakul. Késő estére 17 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Szerdai maximumok – forrás: kiderül.hu

Csütörtökön napos időre számíthatunk gomolyfelhőkkel. Néhol zápor, esetleg zivatar előfordulhat. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között alakul.

Pénteken fátyol- és gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap. A Dunántúlon elszórtan, másutt néhol valószínű zápor, zivatar. Szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható – írja előrejelzésében a kiderül.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top