Szabadidő

Pozsonyi megállóban várta a buszt a dán fociválogatott – fotó

A dán szövetség az utaztatásukról sem gondoskodott.

Barátságos mérkőzésre készül Dánia és Szlovákia, a dánok részéről azonban nem a világbajnokságon látott csapat lép majd pályára. Ennek oka, hogy kibékíthetetlennek látszó ellentét robbant ki a labdarúgó-válogatott tagjai és a szövetség között az elmúlt hetekben, miután a focisták magasabb fizetést kezdtek követelni.

Az ügyben még mindig nem sikerült megegyezni, az élet azonban megy tovább, szerdán Szlovákia, vasárnap pedig Wales ellen játszanak a dánok. A szövetség bejelentette, hogy az alsóbb osztályokból szedi össze a csapatot ezekre a meccsekre. Ez így is történt, a harmadik és a negyedik ligából hívtak be játékosokat a keretbe – írja az Origo.

A csapat utaztatásával azonban nem foglalkoztak: az internetre felkerült egy kép, amelyen a fiatal játékosok a pozsonyi reptéren a 63-as helyközi buszra várnak, hogy eljuthassanak a szállásukra.

Jan Kozak, a szlovák válogatott szövetségi kapitánya kerek perec kijelentette, hogy így semmi értelme lejátszani a mérkőzést. A fogadóirodák mindössze 1,05-ös szorzóval fizetnek a szlovákok győzelméért.

Fotó: Kian Fonoudi / Twitter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top