Szabadidő

Meghirdették a világ legjobb állását

Nem minden munka totál szívás: van, akit azért fizetnek, hogy tengerparti luxusszállodákban üsse el az időt.

A mexikói Vidanta szállodalánc meghirdette a „világ legjobb munkáját”. A feladat: kipróbálni a Mexikó-szerte 6 helyen található luxushoteljeiket és felfedezni az ország szépségeit. A fáradságos munkát pedig nem ám ingyen kell elvégezni: 120 ezer dollárral (33 millió forint) kompenzálják az új alkalmazott fáradalmait.

Az álommunka nagyjából a következőkből áll: reggeli az ágyban, lazítás a spa részlegeken, napközben minigolf, este tánc, a kettő között pedig napozás és koktélozás a medence szélén.

De ez még nem minden! A szerencsés kiválasztott nem csak a hotelek, Mexikó csodáit is felfedezheti. Például kalandozhat a dzsungelben, ősi maja romokhoz látogathat el, búvárkodhat a tengerben és így tovább.

A jó hír, hogy bárki jelentkezhet! Szállodai, vendéglátós tapasztalat nem feltétel, de előnyt élveznek, akik rendelkeznek vele. Nem viccelünk, ezen az oldalon még egészen októberig lehet jelentkezni.

thrillist

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top