Szabadidő

Húsz méter magas fenyőfán landolt a siklóernyős Sátoraljaújhelyen – fotók

Fennakadt egy 20 méter magas fenyőfán egy siklóernyős Sátoraljaújhely közelében, katasztrófavédők, rendőrök és ipari alpinisták siettek segítségére.

Sérülés nélkül megúszta az a siklóernyős, aki fennakadt egy 20 méter magas fenyőfa csúcsán, miután összecsukódott az ernyője, ő pedig zuhanni kezdett.

Forrás: police.hu

A légi balesetet szerencsére több szemtanú is látta, ők értesítették a hatóságokat a bajbajutottról, aki a sátoraljaújhelyi, Magas-hegyen található felszállóhelyről startolt el siklóernyőjével augusztus 29-én 13 óra körül. A férfi elmondása szerint egy légörvénybe került, az ernyő összecsukódott, irányíthatatlanná vált, ezért zuhant a város melletti üdülőterületen álló egyik fenyőfára.

Forrás: police.hu

A 20 méter magasan megrekedt siklóernyőst a rendőrök és a helyi katasztrófavédelem egységei a helyi kalandpark ipari alpinistáinak segítségével hozták le a fáról – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top