nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Hosszú Katinka új klubja Tusup nélkül is népszerű

Hosszú Katinka új klubja Tusup nélkül is népszerű

Már több mint 50 úszó csatlakozott az alig egy hónapja megalakult Iron Swim úszóklubhoz, amely továbbra is a Katinkára jellemző szemléletet képviseli.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hosszú Katinka egy hónapja mutatta be új úszóklubját, az Iron Swimet, amelynek első leigazolt versenyzője természetesen ő volt.

Azóta viszont több mint 50 úszó szavazott bizalmat a háromszoros olimpiai bajnok által felállított szakmai stábnak és programnak. A klub otthona a Duna Aréna lesz – írja az Index.

Az Iron Swim vezetőedzője Petrov Árpád – Katinka új trénere –, a szakmai igazgató pedig Vízi Csaba, aki több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik az úszósportban. Az ő irányításuk alatt dolgoznak a különböző csoportok edzői.

Továbbra is ugyanazt a szemléletmódot és mentalitást képviseljük, ami engem mint Iron Ladyt és mint Hosszú Katinkát jellemez

– mondta Katinka a klubról.

Elárulta azt is, hogy egyik fő céljuk a tehetséges és eredményes úszók támogatása. Emellett a klubnak van masters részlege is, ősztől úszóiskolát indítanak, valamint a versenyzői ambíciókat dédelgető úszókat is várják.

Megosztás Facebookon