Szabadidő

Hosszú Katinka új klubja Tusup nélkül is népszerű

Már több mint 50 úszó csatlakozott az alig egy hónapja megalakult Iron Swim úszóklubhoz, amely továbbra is a Katinkára jellemző szemléletet képviseli.

Hosszú Katinka egy hónapja mutatta be új úszóklubját, az Iron Swimet, amelynek első leigazolt versenyzője természetesen ő volt.

Azóta viszont több mint 50 úszó szavazott bizalmat a háromszoros olimpiai bajnok által felállított szakmai stábnak és programnak. A klub otthona a Duna Aréna lesz – írja az Index.

Az Iron Swim vezetőedzője Petrov Árpád – Katinka új trénere –, a szakmai igazgató pedig Vízi Csaba, aki több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik az úszósportban. Az ő irányításuk alatt dolgoznak a különböző csoportok edzői.

Továbbra is ugyanazt a szemléletmódot és mentalitást képviseljük, ami engem mint Iron Ladyt és mint Hosszú Katinkát jellemez

– mondta Katinka a klubról.

Elárulta azt is, hogy egyik fő céljuk a tehetséges és eredményes úszók támogatása. Emellett a klubnak van masters részlege is, ősztől úszóiskolát indítanak, valamint a versenyzői ambíciókat dédelgető úszókat is várják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top