Szabadidő

Elárasztott utcában horgászott egy férfi Miskolcon – fotó

Eső után szinte tóvá változik a környék, a helyiek sajátos módon próbálják meg felhívni a figyelmet a problémára.

Festékesvödrön, szalmakalapban ült egy horgász a vízparton, még a sör is ott volt mellette. A fotó azonban nem egy horgásztónál, hanem egy elárasztott utcában készült Miskolcon a napokban.

A vicces fotóval a helyiek próbálják meg felhívni a figyelmet arra, hogy eső után szinte tóvá változik a környék, ami egyáltalán nem vicces – számolt be az RTL Klub a Miskolcon láttam Facebook-csoportban közzétett kép nyomán.

Az ott lakók szerint eső után szinte lehetetlen közlekedni az utcában, van, aki papucsot rendszeresített az autójában a bokáig érő víz miatt.

A csapadék azért nem tud elfolyni, mert nem épült vízelvezető az utcában. A környékbeliek hiába keresték többször az önkormányzatot, eddig nem sikerült megoldani a problémát.

De nem csak Miskolcon van ilyen gond. Debrecenben nemrég gatyára vetkőzött és megfürdött valaki az elárasztott utcán, Csepelen pedig egy kajakkal jelezték, hogy eső után folyóvá változik az utca.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top