Szabadidő

Élete legszerencsésebb napja 27 millióval zárult

Élete egyik legszerencsésebb napját élte át, éppen ezért – ráadásként – vett egy kaparós sorsjegyet. Arra azonban nem számított, hogy a nap végén annyi pénze lesz, hogy új házat vásárolhat.

Fantasztikus szerencsesorozatot élt át egyetlen napon egy 60 éves michigani asszony. Ezt pedig azzal fejelte meg, hogy vásárolt egy kaparós sorsjegyet egy benzinkútnál annak ellenére, hogy csak nagyon ritkán szerencsejátékozik. S mit ad isten, 100 ezer dollárt (átszámítva mintegy 27 millió forintot) nyert a sorsjeggyel. Így egy hatalmas summával zárta a mázlinapját.

Mint a pénzátvételkor elárulta, már a reggele egy szerencsés eseménnyel indult, majd a mázlifaktora egész nap kitartott. Elmondása szerint a szemésznél kezdte a napját, aki azt a jó hírt közölte vele, hogy nem kell új kontaktlencsét vennie. Utána a lányának segített a kerti munkákban, és feleannyi idő alatt végeztek a teendőkkel, mint amire eredetileg számítottak. Amikor eljött a lányától, a csomagtartó tetején hagyta a mobilját, de ez csak menet közben jutott eszébe, s addigra már 8 kilométert levezetett. Visszafordult, mivel már nem látta hátul az autón, és sértetlenül bukkant rá a készülékre az út közepén. Ez adta a végső lökést, hogy sorsjegyet vegyen aznap, pedig nem szokása.

Forrás: UPI

Elárulta, a nyereményből új házat vesz a férjével. „Elképesztő, hogy nyertem! Keményen dolgoztunk egész életünkben, most úgy érzem, valamit visszakaptunk” – mondta örömködve.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top