Szabadidő

Fojtogatás és bíróverés a megye II-es focimeccsen

Elszabadultak az indulatok a tarnamérai focipályán: az egyik játékos fojtogatni kezdte az ellenfelet, majd a közbelépő bíró és rendező is kapott.

Elszabadult a pokol a pályán a Tarnaméra–Vámosgyörk megyei II. osztályú focimeccs 78. percében. A verekedés azzal kezdődött, hogy a hazaiak védője rosszul csúszott be, a bíró pedig szabadrúgást ítélt – írja a Heol.hu.

A vendégcsapat sértett focistája az eset után elkapta a becsúszó játékos nyakát, és fojtogatni kezdte. A bíró feszítette le a kezét a másik sportoló nyakáról, aki nehezen kapott levegőt, és vért köpött.

Ezután a támadó arcon csapta a játékvezetőt és az időközben a pályára érkező főrendezőt. A focista ezt követően menekülőre fogta, átugrott a pályát határoló vadhálón, és csak később sikerült rávenni, hogy menjen az öltözőbe.

A verekedésbe bekapcsolódott a vendégcsapat egy másik játékosa is, aki egy másik rendezőt ütött meg. A példátlan jelenetek után a bíró három piros lapot osztott ki az érintett focistáknak, majd félbeszakította a mérkőzést.

A rendőrök is a helyszínre vonultak, a kiérkező mentők pedig kórházba vitték a játékost, akit fojtogattak. Állítólag rosszabbul is járhatott volna, ha megpróbálja magát kiszabadítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top