Szabadidő

Időjárás: fellélegezhetünk a hétvégén

A nagy hőség után itt van a várva várt enyhülés. Hogy mire számíthatunk a hét utolsó napján? Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint erre:

Szombat

Gyengébben és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, a délutáni óráktól a Dunántúl nyugati felén várható tartósan zárt felhőzet, míg keleten több órára is kisüthet a nap. Összességében több helyen valószínű csapadék; északnyugaton eső, zápor, másutt zápor, zivatar. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, időnként megerősödik, zivatarban viharossá is fokozódhat. A hőmérséklet többnyire 26 és 33, a Dunántúl északi felén 20 és 25 fok között alakul. Késő estére 14 és 23 fok közé hűl le a levegő.

GIF
Vasárnap

Többnyire erősen felhős lesz az ég, de eleinte keleten, délután nyugaton hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Többfelé várható eső, zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél megerősödik, Észak-Dunántúlon és zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 16, 20, másutt 22, 30 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top