nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Sötét, zajos, de a gyerekek imádják. Megnéztük Budapest leglátványosabb interaktív játszóházát, a Future Parkot! – videó

Sötét, zajos, de a gyerekek imádják. Megnéztük Budapest leglátványosabb interaktív játszóházát, a Future Parkot! – videó

A Future Park egy elképesztően látványos kiállítás. Rendkívül színes, futurisztikus, már-már álomszerű tér, ahol a gyerekek nem csupán passzív szemlélői, hanem aktív alkotói is lehetnek az őket körülvevő látványnak. A három és féléves ikrekkel, Danival és Olivérrel teszteltük a helyet.
Mellik Éva
Mellik Éva,
Bognár Péter
Bognár Péter
f Ajánlom

Egy négytagú család hétvégén meglehetősen borsos áron, 9500 forintért juthat be az Andrássy út legújabb élményközpontjába, a Future Parkba. A pénzünkért nyolc interaktív játékot tesztelhetünk, akár zárásig, időkorlát ugyanis nincs.

Andrássy Élményközpont - Future Park

Fotó: Andrássy Élményközpont/ Facebook

Ha ennyi időt nem is, 3-4 órát azért mindenképpen érdemes számolni erre a családi programra. Szülőként van egy hozzáadott, vélhetően nem szándékos adrenalinnövelő faktor is, mivel a szinte vaksötét térben a csomó gyerek között elég könnyen nyomát lehet veszteni a lelkes, összevissza rohangáló kölköknek. Ez persze a gyerekek élményéből nem von le semmit, ahogy valószínűleg az sem zavarja őket, hogy mindenhol jó hangosan szól az andalító zene. Nem érdemes azonban túl sokat írni, mert a Future Park a legjobb példa arra, amikor a képek többet mondanak a szavaknál. Nézzétek:

Megosztás Facebookon