Szabadidő

Felnyársalt egy kiskutyát a vaddisznó a Normafán

Póráz nélkül sétáltatta kutyáját egy nő a Normafán. Az eb egy vaddisznó után beszaladt az erdőbe, majd keserves kutyasírás hallatszott. A gazda szerint a vadállat felnyársalta a kutyáját, aki túlélte a történteket.

A Tények szerint vaddisznó támadt rá egy nő kutyájára a Normafán néhány nappal ezelőtt. A tudósítás szerint először a vaddisznó rontott ki az erdőből, és nekiment volna a kiskutyának, de a nő rákiabált a vadra, amely visszasompolygott az erdőbe. Mivel a kiskutyán nem volt póráz, ezért ösztöneitől vezérelve a vadállat után rohant, gazdája már nem tudta megfékezni, hiába szólongatta.

A történet részleteiről egy állatvédő egyesület számolt be Facebook-oldalán, akik épp a közelben voltak. Eszerint a vaddisznó először a nőre támadt rá, majd bemenekült az erdőbe, a kiskutya pedig utána.

A kutyasírásra ők is berohantak a rengetegbe, ahol megtalálták a kiskutyát sebbel az oldalán. Az állat belső sérülés nélkül megúszta a találkozást, néhány öltéssel összevarrták ott, ahol a vaddisznó „szétszakította kis testén a bőrt”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top