Szabadidő

Ismét világelső Babos Tímea

Visszavette első helyét a magyar teniszező, aki a közösségi oldalán üzent a szurkolóinak.

Babos Tímea ismét listavezető párosban a női teniszezők világranglistáján, miután egy helyet javított.

Babost egy héttel ezelőtt a tajvani Latisha Csan előzte meg. A magyar játékos múlt héten a cincinnati tenisztornán a francia Kristina Mladenovic oldalán párosban negyeddöntős volt, ez pedig elégnek bizonyult az újabb világelsőséghez. Mladenovic a 8. helyen áll párosban.

 

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés, Júl 11., 2018, időpont: 9:51 (PDT időzóna szerint)

Babos Tímea július 16-án vezette először a WTA-rangsort, ő az első magyar teniszező, aki a felnőttek között bármelyik listán éllovas. Egyesben egy helyet javítva a 40. A második legjobb magyar továbbra is Stollár Fanny, aki a 147. az egyéni listán.

 

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés, Jún 27., 2018, időpont: 5:50 (PDT időzóna szerint)

Babos Tímea – saját bevallása szerint – nehéz időszakon megy keresztül, a sikertelen időszak az önbizalmát megtépázta. Erről a közösségi oldalán vall  őszintén a szurkolóinak:

Nehéz időszakon megyek keresztül (…) Egyszerűen úgy érzem, hogy manapság bármit csinálok, nem sikerül. (…)Természetesen ez a sikertelenségi időszak nagyon megvisel lelkileg; az önbizalmamat is megtépázta, de mindezek ellenére továbbra is kőkeményen dolgozom. (…) Lehet engem nem szeretni, bántani, »beszólogatni« a vereségek után, ami természetesen nem esik jól, de tudom, hogy én minden nap a sikerért dolgozom. (…) Higgyétek el, nekem fájnak legjobban a vereségek, nekem a tenisz nem csak a foglalkozásom, hanem a szenvedélyem és nagyon nehéz megemészteni, hogy hosszú órák keserves munkáját rontom el egy rossz döntéssel vagy egy könnyű hibával.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top