Szabadidő

A Matilda-kihívás az új netes őrület

Újabb kihívás terjed vírusként a közösségi oldalakon. Szerencsére ez nem veszélyes, mint az autóból kiugrálós Kiki-kihívás.

Még le sem csengett a Kiki táncos kihívás vagy az élő halas kulcscsontkihívás, máris befutott a legújabb internetes hóbort: a Matilda-kihívás. Mindenkit megnyugtatunk: ez nem káros az egészségre (mint például a fahéj-, a dezodor– vagy az óvszerkihívás), és egyáltalán nem veszélyes (ellentétben az autóból kiugrálós Kiki-kihívással vagy éppen a 48 órás kihívással).

A Matilda-kihívás alapja egy 1996-ban bemutatott ifjúsági fantasyfilm, a Matilda, a kiskorú boszorkány, amelynek a főhőse telekinetikus képességgel rendelkezik, azaz tárgyakat tud mozgatni az akaratával. Igaz, hogy 22 éves a film, de a net most erre ugrott rá.

A kihívás során barátokkal, családtagokkal egy telekinetikus jelenetet kell bemutatni, szóval „röpködhetnek” a tárgyak! S közben persze mindezt videóra is kell venni.


Nagyon jól néz ki a Matilda-kihívás, egyre többen posztolják saját videójukat.


Ha szeretnél még több klipet látni, keress rá a #MatildaChallenge hashtagre!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top