Szabadidő

Válaszolt Will Smith kihívására a titokzatos Esernyős Férfi

A vakmerő mutatványairól híressé vált Umbrella Man az Instagramon üzent az amerikai sztárnak.

Nemrég mutattuk be Kálló Péter fotós Balance nevű projektjét, melynek főszereplője egy kalapos-esernyős férfi, aki Budapest legmagasabb pontjain egyensúlyoz. Eddig láthattuk már a Szabadság híd, a Halászbástya és az óriáskerék tetején, míg legutóbb a vizes vb ugrótornyának tetején tűnt fel.

Most úgy tűnik, Will Smith Kiki challange elnevezésű kihívására szeretett volna reagálni, amely nagy visszhanggal terjed az interneten (az amerikai színész ugyanis felmászott a Lánchíd tetejére, és onnan üzent rajongóinak).

Az Esernyős Férfi ezúttal a Budavári Palota kupolájának tetején emeli magasba ernyőjét, háttérben a város lélegzetelállító képével. A nevét elhallgató artista az alábbiakat fűzte hozzá Instagramján:

„Hahó @willsmith, én vagyok az, az Esernyős Férfi. Itt a válaszom a #kikichallenge-re! Kimászni egy kis ablakon és a tetőn táncolni nekem nem kihívás. Én így szoktam lazítani a város felett. Ráadásul engedélyem is van rá. Úgy tűnik, legyőztelek a #kikichallange-ben!”

Fotó: Kálló Péter

Fotó: Kálló Péter

Fotó: Kálló Péter

Fotó: Kálló Péter

További képekért látogass el a Balance Project Facebook-oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.