nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Gigapatkányt talált a kertjében az anyuka

Gigapatkányt talált a kertjében az anyuka

„Nagyobb, mint a lábfejem” – hüledezett a nő, aki a hátsó kertben bukkant a brutál nagy rágcsálóra, pont ott, ahol a gyerekei játszani szoktak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Horrorisztikus látvány fogadta a minap az angliai Huytonban élő Louise Richardst. A 27 éves anyuka – aki mozgássérült kisfiával és 1 éves kisbabájával él – egy gigászi méretű patkányt talált a hátsó kertben. Bár az elmúlt két évben gyakran adódtak rágcsálóproblémák a házban, de – mint mondja – ekkora példánnyal még sosem találkozott. Fertőzéstől tartva úgy döntött, a gyerekei többé nem játszhatnak ott.

Éppen a kisfiammal játszottam a hátsó kertben, amikor megláttuk ezt az óriáspatkányt. Hónapok óta mondom a háziúrnak, hogy patkányok vannak a padló alatt, és tenni kéne valamit” – panaszkodott az anyuka, aki másnap már a hatalmas méretű rágcsáló tetemére talált rá ugyanott. Minden bizonnyal ehetett a konyhaszekrény alá kihelyezett méregből.

Ám hiába van most jelenleg egy patkánnyal kevesebb Louise-éknál, a rágcsálósztori folytatódik. Az anyuka ugyanis segítséget kért a döglött állat elszállíttatásához az önkormányzattól, de ott azt közölték, hogy ki kell fizetnie 24 fontra (átszámítva 8600 forintra) rúgó kártevőirtást, amely magában foglalja az elpusztult rágcsáló elszállítását is. Ezen a fiatal anyuka teljesen kiakadt, mondván, egyedül neveli a gyerekeit, és nem ad ki ennyit, hogy elvigyék a patkánytetemet.

Bár minket a gigászinak leírt patkány méretei is érdekelnének, arról sajnos nem közölt infót a brit Mirror című napilap.

(via)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon