Szabadidő

Időjárás: készülj fel a jövő hétre

Mennyire hoz enyhülést a jövő hét első fele? Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint nem fogunk fázni a jövő héten sem...

Hétfőn a többórás napsütés mellett erőteljes nappali gomolyfelhő-képződés várható. Elszórtan valószínű zápor, zivatar, csapadékra nagyobb esély az ország keleti felében van. A szél csak zivatar környezetében erősödhet meg átmenetileg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 18 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

hoseg, nyarKedden a sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, elsősorban a Dunántúlon alakulhat ki zápor, zivatar. A légmozgás csupán zivatar környezetében erősödhet meg átmenetileg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Szerdán kevés fátyol- és gomolyfelhő, sok napsütés várható. Csapadék nem valószínű. A déli szél a Dunántúlon megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30, 35 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top