Szabadidő

Insta-sztár lett a medvebocsnak kinéző kiskutya

Már 96 500 követőnél jár Bertram. Nála cukibb kutya ma már nem lesz!

Medvebocsra hasonlító pomerániai törpe spitzet imád most a net. Az örökbefogadott kiskutya már meghódította az Instagramot: 96 500 követőnél jár.

Bertramot 5 hónapos korában egy menhelyről vette magához egy New York-i művész, Kathy Grayson. Amint meglátta a Petfinder honlapon, azonnal elhatározta, hogy örökbe fogadja a kutyát, akit a tenyésztője adott le, mivel túl nagy volt ahhoz, hogy eladja spitzként.

Bertram nemcsak közösségimédia-sztár, hanem hivatalosan a gazdija galériájában, a The Hole-ban „dolgozik”. Imádják babusgatni, dögönyözni a látogatók, műkedvelők, vevők.

 

Kathy had to go to dentist so I got to romp uptown for once! #uptownboi #chocolatepom #pomeranian #bertbagbert

Bertram The Pomeranian (@bertiebertthepom) által megosztott bejegyzés, Júl 31., 2018, időpont: 12:18 (PDT időzóna szerint)

Kathy szerint volt valami a kutya szemében, ami azonnal megragadta a figyelmét, és nagyon boldog, hogy magához vette.

Bert már annyi időt eltöltött a galériában, hogy igazi műértőnek számít. „Az első naptól kezdve készen állt arra, hogy csatlakozzon a művészeti világhoz. Ő lett a galéria nem hivatalos kabalaállata, sokan csak azért térnek be hozzánk, hogy lássák” – mesélte a kutyatulajdonos.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top