Szabadidő

Palackpostát vetett ki a tenger, visszaírtak a feladónak

Palackpostát sodort partra a víz New Jersey tengerpartján, válaszoltak a feladónak.

A New Jersey-i tengerpart életmentői éppen a strandrészt tisztították meg a szeméttől, amikor valami különleges dologra bukkantak. Tim Goldstein és kolléganője, O’Mara egy palackpostát halászott ki a vízből, amely a kijelölt fürdőzőhelyen lebegett a vízen.

Egyből arra gondoltuk, valami különleges üzenet lehet benne. Nem hittem, hogy ilyen tényleg előfordulhat” – mesélte Tim, aki kollégájával a tengerparti életmentő szolgálat Facebook-oldalára is feltöltötte a talált palackposta fotóját.

A zöld színű üveg egy kézzel írt levelet tartalmazott, szerzőként a 18 éves, springfieldi Amanda volt feltüntetve. A 2017. április 20–21-én keltezett levélben a fiatal lány olyan érzésekről ír, mint a tinédzserkori magány. „Úgy érzem magam, mintha a társadalom fekete báránya lennék. Van saját ízlésem és érdeklődési területem, ezt azonban a többinek teljesen átlagosnak tartanák, mivel már annyira hozzászoktak a hipszter megjelenéshez és ahhoz, hogy a lejátszási listáik tele vannak durva rapszámokkal” – olvasható a levélben.

Mint az életmentők elmondták, az üzenetben meg volt adva egy e-mail-cím, de nehezen lehetett kiolvasni, és nem biztos, hogy helyesen írták le, amikor válaszoltak rá. Szóval most lehet izgulni, hogy sikerült-e tudatniuk a „Baywatch-srácoknak” Amandával, mi lett a sorsa a palackpostájának.

Ha esetleg e-mail helyett inkább palackpostával válaszoltak volna rá Timék, még ha lassabban is, de talán biztosabban eljut Amandához…

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top