Szabadidő

A vak kiscica azonnal megszerette megmentőjét

Tavaly novemberben egy June nevű kiscica tűnt fel a dél-afrikai Hout Bayben. Az édesanyja valószínűleg elpusztult, testvérei nem voltak. Az állatmentők rögtön észrevették, hogy June egy kicsit más: bár vakon született, nem úgy tűnt, mintha ez zavarná.

Az egyik önkéntes, Holly Gilbert-Jones hónapokig vigyázott a kis jövevényre, miközben teljesen lenyűgözte a cica energiája és szeretetéhsége. „Olyan pozitív energiája van, hogy aki csak megismeri, rögtön a szívébe zárja. Egyszerűen meg tudja nyerni az embereket” – mondta Holly.

Andrew Duff és June. Fotó: Pibble/Facebook

Pontosan ez történt a kis állat végleges örökbefogadóival, Andrew Duff-fal és Rebecca Warnerrel is. Ahogy találkoztak, June befeküdt Duff ölébe, és onnantól el volt döntve a sorsa. „Az első pillanattól nagyon-nagyon közel állunk egymáshoz. Szerintem még nem is találkoztam ennyire ragaszkodó állattal” – meséli a férfi.

„Apu pici lánya.” Fotó: Pibble/Facebook

„A nyakába tekeredett, és ott maradt – mesélte Rebecca. – Úton hazafelé vettem neki egy nyakörvet egy bilétával, amire rá van írva: Apu pici lánya. Akkor már tudtam, hogy ennyi. A cica Andrew-é.”

(via The Dodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top