Szabadidő

Abszurd parkolóhelyeket alakítottak ki Kőbányán

Hiába van felfestve, kuka, fa vagy gondosan ápolt kert lóg bele a néhány parkolóhelybe. Egyesek szerint ez annak az előzménye, hogy fizetőssé tennék a parkolást.

Abszurd módon festették fel a parkolóhelyeket a kőbányai Bolgár utcában. Kuka, kiskert és néhány fa is belóg a frissen kijelölt parkolóhelyekbe, sőt van, ahol még a fűre is fehér csíkot húztak – számolt be az RTL Klub.

Ráadásul a parkolási rend megváltoztatásával szűkebb is lett a kétirányú utca. Két autó már csak akkor fér el, ha az egyik félreáll.

A furcsa változtatásról először a Kőbánya blues nevű blog számolt be. A kommentelők szerint az abszurd felfestés annak az előzménye lehet, hogy az önkormányzat fizetőssé akarja tenni a parkolást. Az önkormányzat egyik képviselője ezt azonban tagadta.

Az ügyben friss fejlemény, hogy a riport után kaptak egy bizonytalan hivatalos ígéretet arra, hogy felülvizsgálják az utcában és a környéken kialakított parkolóhelyeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top