Szabadidő
Szponzorált tartalom

Egy okosóra, amely megváltoztatja az életed! (x)

Te is egész nap rohansz és zsonglőrködsz, hogy egyszerre helyt állj a munkádban, jusson időd az edzésre és a családodat, és a barátaidat se hanyagold el? Amint becsukod a számítógéped, máris azon jár az eszed, hogy ma is túl sokat ültél, vagy hogy üzent-e a barátnőd, hogy késik az esti moziról?

Könnyítsd meg az életedet egy praktikus okosórával! A Fitbit Versa menüjében azonnal elérheted kedvenc applikációid, és rögtön megkapod a hívás-, naptár- és applikációértesítéseket is, így nem kell folyton a telefonod keresgélni. Sőt, az androidos felhasználók akár az azonnali válaszüzenet funkcióval reagálhatnak is ezekre.

A Versa mindent tud, amit egy fitnesz okosórától elvárunk. 50 méterig vízálló, így akár strandolás, úszás közben is viselheted, egész nap követi a tested működését, a PurePulse technológiának köszönhetően folyamatosan méri a pulzusod, és rögzíti a sportolás közben nyújtott teljesítményed is – az óra magától felismeri a mozgásformát, így még arra sem kell odafigyelned, hogy elindítsd az edzéskövetést. Ha pedig a sűrű napirendedbe nem fér bele az edzőterem, a Fitbit Coach applikációban található, előre programozott mozgássorok segítenek a napi átmozgatásban.

 

Nem kell azonban azoknak sem idegenkedniük az eszköz beszerzésétől, akik kevésbé sportos életmódot folytatnak, ugyanis számos hasznos funkcióval segít, hogy ők is a legtöbbet hozhassák ki magukból. Az okosóra figyelmeztethet például a megfelelő folyadékbevitelre, éjszaka is viselve monitorozza az alvást, a hölgyeknek pedig a női ciklus követésével könnyíti meg az életét, hogy többé ne érjenek váratlan meglepetések.

 

A Fitbit Versa ráadásul nemcsak praktikus, jól is néz ki. A különböző óraházakkal és szíjakkal mindenki megtalálhatja a stílusához illőt, egy egyszerű szíjcserével pillanatok alatt varázsolhatsz az igazán profi edzőpartnerből elegáns és csinos kiegészítőt az esti programodhoz, amihez még az óraszámlapot is hozzáigazíthatod a Fitbit applikáción keresztül.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top