Szabadidő

Imádják ezt a taxist az utasok

Remekül szót ért az utasokkal zenei téren, ilyen sofőr pedig nem terem minden bokorban.

Nincs mindig hangulata az utasnak a taxissal cseverészni, és fordítva sem. Ilyenkor jól jön, ha szól a zene a háttérben. De egyáltalán nem mindegy, hogy milyen muzsikát választ a sofőr! Ha kellemes a zene, az utazás is élvezetesebb, akár egy gigadugóban ülve is.

Erre gondolt az amerikai Uber-sofőr, TJ Jones, aki villogni akart a kreativitásával az utasai előtt. Összeállított 11 Spotify gyűjteményt, kategorizálva az utastípusokat (pl. „fehér srácok, akik szeretik a rapet”, „hipszterek”, „30+”, „20-as éveik elején járó nők”). Utasai szerint TJ valamennyi lejátszási listája tökéletes választás, és csak dicsérni tudják a magát „zenei szaktanácsadóként” is hirdető férfit.

Forrás: Bored Panda

Nézzünk bele egy kicsit az albumjaiba! A „fehér srácok, akik szeretik a rapet” névre keresztelt lejátszási lista többek között Drake, Kanye West, Future és Childish Gambino számait tartalmazza, a „30 év felettieknek” készült Spotify Gyűjteménybe Earth, Wind & Fire, Hall & Oates és Radiohead dalokat válogatott össze, míg „a 20-asoknak” szánt albumban Grizzly Bear, Lorde, Vampire Weekend és természetesen Kanye West zenéje hallgatható.

TJ Jones zenei ízlését azonban nem csak az utasai dicsérték, a netezők is megőrülnek érte. Az Uber-taxis ugyanis még februárban kirakott egy képet a Twitterre a 11 Gyűjteményéről, a kiposztolt listájára azóta mintegy 260 ezer lájk érkezett, és több mint 56 ezren osztották meg.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top