Szabadidő

Kristen Stewarttal a főszerepben jön az új Charlie angyalai

Ezúttal a rendezői széken is egy nő ül.

Kristen Stewarttal és két brit kolléganőjével, Naomi Scott-tal és Ella Balinskával forgatják újra a Charlie angyalai című akcióvígjátékot. A Sony Pictures csütörtökön jelentette be, hogy az 1970-es évek televíziós sikersorozata nyomán ismét mozifilm készül.

Ezúttal a rendezői széken is egy nő, Elizabeth Banks ül majd. Banks közleményében hangsúlyozta, hogy a Charlie angyalai olyan eredeti produkció, amely a cselekvő nők előtt tiszteleg. Filmje pedig Charles Townsend örökségét megőrizve az új generáció modern és globális angyalait mutatja majd be. Banks a társszerzője és társproducere is a filmnek, továbbá ő alakítja az eddigi feldolgozásokban csak férfi színészekre kiosztott Bosley szerepét is.

A Charlie angyalai sorozat 1976-ban debütált az amerikai televízióban Farrah Fawcett, Kate Jackson és Jaclyn Smith főszerepelésével. Az angyalok csinos magándetektívek voltak, akiket titokzatos főnökük, Charlie Towsend küldött újabb és újabb küldetésekre, anélkül, hogy a lányok találkozhattak volna vele a valóságban. A sorozatot követően 2000-ben Lucy Liu, Cameron Diaz és Drew Barrymore a filmvásznon játszotta el az angyalokat, és a sikeres filmhez 2003-ban folytatás is készült.

A legújabb feldolgozást várhatóan 2019 szeptemberében láthatják a nézők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top