Szabadidő

A haj és a pára örök harca 6+1 tökéletes tweetben

Most, hogy az időjárásunk gyógyszere látszólag végleg elgurult, soha, egyetlen frizura sem lehet biztonságban. Ha viszont már nem tudjuk útját állni a bodorodó tincseknek, legalább nevessünk a jelenségen.

Ó, az örök küzdelem, amit a rakoncátlan tincsekkel folytatunk, ha picit is megnő a levegő páratartalma. Van, akit szerencsés hajjal áldott meg a sors, míg mi többiek gyakorlatilag azonnal rackává vagy a gyengeáram iránt a kelleténél jobban érdeklődő pulikutyává változunk, amint az első vízmolekulák megjelennek a levegőben.

Mivel mostanság az időjárás simán van olyan szeszélyes, mint ez utóbbi csoportba tartozó emberek frizurája, körülnéztünk kicsit az interneten, és hatalmas kő esett le a szívünkről, amikor a Twitteren ráleltünk megannyi sorstársunkra, akik viccesebbnél viccesebb kommentekkel és fotókkal illusztrálták harcukat az önálló életre kelt hajtincsekkel. Lássuk a legjobbakat!

Bár elsősorban nem leomló fürtjeiről ismert, a színész Ryan Reynolds minden létező alkalmat megragad egy kis viccelődésre. A Deadpool sztárja nemrég a fenti jelenséggel kapcsolatban is kifejtette a véleményét.

„A tűzön is átmennék a lányomért. Na jó, nem a TŰZön, mert az veszélyes. Hanem egy párás levegőjű szobán. De ne legyen túl párás, a hajam miatt” – áll a fenti tweetben, az a tény pedig, hogy több mint 52 ezer ember lájkolta Reynolds tweetjét, jól mutatja, hogy milyen sokakat érint még ez a probléma.

Ennél is tökéletesebb Amanda Connoly tweetje, amelyben egy ugyancsak torzonborz macskával (illetve, reméljük, ez nem igazi állat, csupán egy báb) illusztrálja a szenvedést, amit az okoz, hogy a frissen gyönyörűre fésült frizuránkkal kilépünk az utcára, majd rájövünk, hogy a levegő páratartalma milyen sebességgel csap le a tincseinkre.

Rebecca Black már egészen odáig ment, hogy kifejezetten a párás levegőnek címezte üzenetét, amely szerint: „Kérhetném, hogy a párás levegő megszűnjön egy másodpercre? A hajamnak szüksége van egy kis pihenőre!

Sarah Laskow meglátta a pozitívumot a kellemetlenségben: „Az az igazság, hogy valójában szeretem, hogy meg tudom mondani a levegő páratartalmát, annak alapján, hogy milyen elképesztően begöndörödik a hajam.”

Matt Serwe, a KETV csatorna munkatársa a Jóbarátok Monicájától kölcsönzött képsorokkal mutatta be, hogy a jelenség nem csak a nőknek okoz bosszúságot.

A Katorade nevű mikroblogger pedig csupán annyit írt: „Egyszerűen imádom, amikor a párának tőlem teljesen eltérő elképzelései vannak arra nézve, hogy a hajam hogy nézzen ki.”

A gyűjtés egyértelmű győztese azonban egyértelműen Shira Tarlo, a Salon.com szerkesztője, aki az alábbi, teljesen szürreális kinézetű kutyával mutatta be, hogy milyen állaga lesz a hajának némi párától.

A te frizurád hogy bírja a párás levegőt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top