nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Gang bang melegpornó-forgatás után kérte meg párja kezét

Gang bang melegpornó-forgatás után kérte meg párja kezét

És még mondják, hogy a romantika halott!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Még hogy a pornófilmekből hiányzik a romantika!… Úgy látszik, ez is csak ízlés kérdése. Brian Bonds pornószínész például éppen egy gang bang melegpornó forgatásán érezte úgy, hogy elérkezett a pillanat: itt az ideje megkérnie barátja, a szintén felnőttfilmes Mason Lear kezét – írja a Vice.

Bonds és Lear éppen egy nyolc másik férfival közösen forgatott jeleneten voltak túl, amikor a nagy eseményre sor került. A rendező alighogy kimondta, hogy „Ennyi!”, Bonds máris féltérdre ereszkedett szíve választottja előtt, Lear pedig azonnal igent mondott.

A fiatal jegyespár egy fotót is posztolt a gyűrűről a Twitteren:

A nem mindennapi eljegyzés kapcsán persze rengeteg elítélő megjegyzést is tettek a hozzászólók. Sokak szerint ugyanis Bonds nem éppen a legszebb pillanatot választotta arra, hogy feltegye a nagy kérdést. A pornószínész azonban gyorsan kiosztotta a gyűlölködőket:

Így akartam megkérni a leendő férjem kezét, a barátaim körében, egy őrült nagy szórakozás után, egy másfél hónapos turné végén. Lesz*rom, hogy mit gondolnak a konzervatívok vagy bárki más. Megharcoltunk a jogainkért, hogy azt szeressük és azt vegyük el, akit csak akarunk.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon