nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Megható módon mondott köszönetet a kutyus az őt megmentő tűzoltónak

Megható módon mondott köszönetet a kutyus az őt megmentő tűzoltónak

Egy amerikai külvárosban a lakók arra lettek figyelmesek, hogy egy husky kutyus különös helyre mászott fel. Mivel lejönni nem tudott, az emberek segítségére szorult. A történet szívmelengető happy enddel zárult.
NLCafé
f Ajánlom

Az amerikai Maine államban található a Wells nevű kisváros, ahol a helyi rendőrök örökítették meg a furcsa esetet. Valószínűleg az történhetett, hogy a husky egy emeleti ablakon keresztül kimászott a tetőre, a visszautat azonban fejből már nem tudta kitalálni, ezért segélykérően nézelődött, hátha valaki megszánja. A környékbeli lakók közül többen felfigyeltek a jószágra, a rendőrségre ugyanis több telefonhívás is befutott.

„Elnézést, de tudna valaki segíteni, hogy le tudjak jönni innen?” (Fotó: Wells Police Department)

A rendőrök végül a tűzoltókat értesítették, Nawfel tűzoltó százados pedig azonnal cselekedett is. Felmászott a tetőre, és kinyitott egy másik ablakot is, a husky azonban eddigre már eléggé megszerette a magaslati levegőt, ugyanis a tetőn körbe-körbe futkározni kezdett, és láthatóan esze ágában sem volt bemenni.

A jószág láthatóan nem találta a lakásba visszafelé vezető utat (Fotó: Wells Police Department)

A százados végül elunta a várakozást, kimászott a tetőre, hogy felnyalábolja a rosszcsont kutyust, és beemelje az ablakpárkányon. Mielőtt azonban erre sor kerülhetett volna, az állat odaszaladt hozzá, és szabályos puszit nyomott az arcára, így köszönve meg, hogy végül a vacsoráját már nem a tetőcserepeken heverészve kellett elfogyasztania.

A hála pillanata – egy puszi a megmentőnek (Fotó: Wells Police Department)

A wellsi rendőrség mindössze annyit írt Facebook-oldalára a fotók mellé: „Nem érdemeljük meg a kutyákat.”

Egyetértünk.

Megosztás Facebookon