nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Magyarok nyerték a Britain’s Got Talent világkupáját

Magyarok nyerték a Britain’s Got Talent világkupáját

Az Attraction Látványszínház öt évvel ezelőtt vált világhírűvé a brit tehetségkutatónak köszönhetően.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A magyar Attraction Black Light Theatre, vagyis Attraction Látványszínház nyerte meg a világszerte ismert Britain’s Got Talent tehetségkutató műsor világversenyét – írja a 24.hu.

A csapat 2013-ban győzedelmeskedett a műsorban. A mostani „világbajnokságon” az elmúlt 12 év nyertesei versenyeztek, és végül a magyar csapat bizonyult a legjobbnak.

A döntő:

Tudtuk, hogy akkor, öt évvel ezelőtt valami különlegeset alkottunk, és megnyertük a versenyt, de az, hogy a BGT összes eddigi produkciója közül a mi előadásunk lett a legjobb, az óriási elismerés! 

– írták az Attraction Látványszínház hivatalos Facebook-oldalán.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon