Szabadidő

Foci-vb 2018: francia győzelmet várnak a fogadóirodák

A fogadóirodáknál a francia válogatott az esélyes a 2018-as világbajnoki cím megszerzésére.

Francia–angol döntőt várnak a fogadóirodák az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, amelyet várhatóan majd a franciák nyernek majd. A következő erős tipp az, hogy angol–belga döntő lesz; a horvát csapat döntős szereplésére látják a legkisebb esélyt a bukmékerek.

A fogadóirodák szinte elkönyvelték, hogy a 6 gólos angol Harry Kane lesz a torna gólkirálya, így rá fogadni sem érdemes, mert alig hozna a konyhára. Ellenben a 4 gólos belga Lukaku gólkirállyá választása esetén megtízszerezhetjük a belé fektetett pénzünket.

Fernando Muslera uruguayi kapus kezéről a hálóba kerül a francia Antoine Griezmann lövése az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének Uruguay–Franciaország-mérkőzésén – MTI/EPA/Franck Robichon

A HVG szerint talán a legjobb kapus posztért a legkiélezettebb a verseny, de a francia Hugo Lloris mondható favoritnak.

A lap megjegyzi, hogy vannak ennél sokkal érdekesebb fogadási lehetőségek is, mint például az összesített szögletszám a teljes vb alatt vagy egy-egy játékos átlagos passz-száma. A vb előtt azt is meg lehetett tippelni, hogy Luis Suárez megharap-e ismét valakit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top