Szabadidő

Elképesztően élethű állatokat rajzol a 15 éves csodagyerek

A fiatal rajztehetség ráadásul nem képek után, hanem teljesen fejből készíti a rajzokat.

Amint képes volt rá, hogy ceruzát vegyen a kezébe, Dušan Krtolica rajzolni kezdett – azaz úgy 2 éves kora körül. A szerb fiú most 16 éves, és mára kiderült, tényleg elképesztő, vele született tehetsége van a rajzoláshoz.

Elképesztően élethű állatokat rajzol a 15 éves csodagyerek

A tinédzser rajzgéniusz rajong a természetért, így munkásságának java részét is állatokról és növényekről készült ceruzarajzok teszik ki. De nem ám akármilyenek: Dušan hihetetlen pontossággal és valósághűséggel ábrázol, ráadásul teljes mértékben az emlékeire hagyatkozva. Már egy saját enciklopédia illusztrálásán is túl van, de a nagyobb méretektől sem riad vissza. Íme:

Elképesztően élethű állatokat rajzol a 15 éves csodagyerekElképesztően élethű állatokat rajzol a 15 éves csodagyerekElképesztően élethű állatokat rajzol a 15 éves csodagyerekElképesztően élethű állatokat rajzol a 15 éves csodagyerekElképesztően élethű állatokat rajzol a 15 éves csodagyerekElképesztően élethű állatokat rajzol a 15 éves csodagyerek

 

mymodernmet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top