Szabadidő

Híres gazdára talált a félénk pitbull

Meg is érdemli, hogy valaki szeresse.

Tavaly szeptemberben bánatos pitbull kóborolt a texasi Conroe-ban, a Harvey-hurrikán által lerombolt városban. Láthatóan fájt mindene, rettegett az emberektől, ritkuló bundáján átvöröslött a bőre és alig bírta kinyitni a szemét egy betegség miatt.

Így került az állatmenhelyre, ahonnan hamarosan továbbadták az A Chance to Bloom kutyamentő alapítványnak, akik kifejezetten harci célokra tenyésztett kutyákkal és bőrbetegségeikkel foglalkoznak. Azonnal megkezdték a Sylvia névre keresztelt kutya kezelését, aki bár először bizalmatlan volt, lassacskán visszanyerte a hitét az emberekben.

Fotó: A Chance to Bloom/Facebook.

Nagyon megszerette a megmentőit, és csodálatos eredménnyel reagált mindenféle oktatásra. Kiderült, hogy a marcona külső egy vidám, kedves kutyust takar. Már csak egy dologra volt szüksége: egy otthonra.

Fotó: A Chance to Bloom/Facebook.

Ekkor jelent meg a megmentő Justin Theroux színész-forgatókönyvíró, Jennifer Aniston férje személyében. Theroux jó ideje küzd a harci kutyák megbecsüléséért, és jelezte, hogy szeretné Sylviát örökbe fogadni.

A post shared by @justintheroux on

Theroux Instagram-posztja tanúsítja, hogy a kutyust azóta Kumának nevezi, és láthatóan boldog, kiegyensúlyozott otthonba érkezett.

(via The Dodo)

Kiemelt képünk: Justin Theroux/Instagram.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top