Szabadidő

Erre lesz szükséged a jéghideg hétvégén – videó

Az elmúlt hetekben már-már döglesztő meleg volt, erre ma a fejünkre esett a hidegfront, és mindenki vacog. Bárcsak belebújhatnánk ebbe az okos találmányba!

Oké, picit talán túldramatizáltam, hogy hétvégén akár 20 fokig is csökkenhet a hőmérséklet, az azonban tény, hogy a közelmúlt kánikulájához képest tényleg szinte sarkvidékinek érződik a nagyjából tíz fok mínusz, ami csütörtök éjjel megszállta az országot.

Ilyen körülmények között kifejezetten jólesik nézni, ahogy a speciális Inferno hálózsákba burkolóznak a videón látható fiatalok. A különleges, a hálózsákot és a függőágyat keresztező kempingeszközre a Kickstarter közösségi adománygyűjtő oldalon kalapozták össze a fejlesztéshez szükséges pénzt. Láthatóan volt igény a holmira, ugyanis a kitűzött hetvenezer dolláros célt pillanatok alatt sikerült teljesíteni.

Aki tehát a borús időjárás ellenére sem szeretne lemondani a kerti pihenés örömeiről, jól teszi, ha beruház egy Infernóra – igaz, így június vége felé valószínűleg a nagykabátot nem kell majd felölteni benne. Annak, aki egy ilyen outdoor csoda tulajdonosa akar lenni, alaposan a zsebébe kell nyúlnia, egy függőágy-hálózsák kombóért ugyanis 349 dollárt (valamivel több mint 96 ezer forintot) kell kifizetni. De ha figyelembe vesszük, hogy egy minőségi hálózsák és egy kétszemélyes függőágy külön-külön mennyibe kerül, az Inferno máris alkalmi vétel.
Remélhetőleg azért egész nyáron nem lesz rá szükség, de a hűvösebb őszi hónapokban majd újra elő lehet venni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top