Szabadidő

Akkorát bukott a Solo, hogy leállítják a különálló Star Wars-filmeket

Egyelőre felfüggesztették a korábban bejelentett Boba Fett- és Obi-Wan Kenobi-film előkészítését, mert a Solo – Egy Star Wars-történet fogadtatása nem a Disney stúdió várakozásai szerint alakult.

Nem hozta a stúdió által elvárt bevételeket a Solo – Egy Star Wars-történet, ezért egyelőre nem készül több különálló Star Wars-film. A Collider információi szerint sem a már bejelentett Boba Fett-filmen, sem a tervezett, Obi-Wan Kenobiról szóló önálló filmen nem dolgoznak tovább.

A Solo – Egy Star Wars-történet egyébként csak Star Wars-os mércével mérve számít bukásnak. Négy hét alatt 340 millió dollárt hozott világszerte, ami kevesebb, mint az előző különálló Star Wars, a Zsivány Egyes bevétele, de egyáltalán nem számít rossz eredménynek. Viszont kétségtelenül igaz, hogy egy Star Wars-filmnek eseményszámba kell mennie, ez pedig a Solónál nem jött össze (a film kritikusunknak sem tetszett, azt írta, most ölték csak meg igazán Han Solót).

Solo – Egy Star Wars-törtnet (Forrás: Fórum Hungary)

A Disney stúdiónál a hírek szerint most a bemutatás előtt álló IX. epizódra, valamint az azután forgatandó új Star Wars-trilógiára koncentrálnak, így attól azért nem kell félnünk, hogy egyhamar Star Wars-filmek nélkül maradunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top