Szabadidő

Egy életre kitiltottak a Ryanair járatairól 3 férfit

Egyikük egy rádióadónak nyilatkozva elmondta, hogy túlkapásnak érzi a légitársaság reakcióját.

Egy 20 férfiból álló legénybúcsús társaság repült szombat reggel Dublinból Ibizára, a Ryanair egyik járatával. Egyikük, Gerard Murphy út közben elővett és kinyitott egy üveg vodkát és töltött belőle, ám rászóltak, hogy tegye el. Szót fogadott, ám később újra elővette az italt. Nem sokkal később közölték az utasokkal, hogy a gépet a legénybúcsúsok megengedhetetlen viselkedése miatt Párizsba irányították, majd Murphyt, valamit két társát, Niall Harringtont és Kenneth Delaney-t kidobták a gépről.

Miután a francia rendőrök kikérdezték és bűncselekmény hiányában szabadon bocsátották őket, kérték, hogy hadd szálljanak vissza a repülőgépre, mely még mindig a reptéren várakozott, ám ezt megtagadták tőlük. A három férfi végül egy másik légitársaság járatával utazott tovább Ibizára.

(Getty Images)

Azóta értesítették őket, hogy mindhármukat egy életre kitiltották a Ryanair járatairól. Harrington egy corki rádióadónak úgy nyilatkozott: túlkapásnak érzi a légitársaság reakcióját. Azt mondja, egyszerűen csak jól érezték magukat a gépen, de nem viselkedtek botrányosan.

A Ryanair közleményt adott ki az ügyben, melyben hangsúlyozták, hogy nem tolerálják járataikon a szabálytalan, zavaró magatartást, mivel az utasok, a legénység és a repülőgép biztonsága, illetve kényelme az első. 

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top