Szabadidő

Ez a srác a nagymamájával járja be a világot

Hajrá, nagyik!

Ha elképzelünk egy tipikus nagymamát, akkor szinte látjuk magunk előtt, ahogy a kötögetést megszakítva kiveszi a sütőből a friss meggyes piskótát, majd szabadidejében unokái fotóit nézegetve aggódik értük. A 26 éves Nathanel Creson 74 éves nagymamája, Safta abszolút nem hozza a sztereotípiát.

Safta ugyanis világéletében kalandvágyó típus volt, így amikor az unokája megkérdezte, hogy vele tart-e az ázsiai körutazására, a nagyi kapva kapott a lehetőségen. A tervben szerepel Kína, Dél-Korea, Japán, a Fülöp-szigetek, Tajvan és India. Eddig a kínai nagy falnál jártak, megnézték Észak- és Dél-Korea határát, és lávabarlangokat is láttak. És igen, a furcsa páros hostelekben lakik, hátizsákkal utazik, és jó példát szeretne mutatni mindenkinek, hogy a generációk közti szakadékot át lehet hidalni.

Fotó: The Gran Adventure/Facebook.

A nagyi-unoka páros rengeteg barátot szerzett út közben, és alig várják, hogy folytassák a spontán módon alakuló, rengeteg különleges élményt tartogató kalandot. Nathanelt eddig Kína, a teljesen idegen civilizáció nyűgözte le a legjobban, Saftának pedig a Fülöp-szigetek csodálatos természeti adottságai és a friss kókuszdió tetszett a leginkább.

Fotó: The Gran Adventure/Facebook

(via Mirror)

Kiemelt képünk: The Gran Adventure/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top