Szabadidő

Szívszorító fotók! Ez a husky el se akarta hinni, hogy tényleg segítenek neki

Mióta rájött, mi történik, folyton mosolyog.

Ennek az igéző tekintetű kutyának sanyarú sorsa volt idáig. Egy ideig volt otthona, aztán egyik napról a másikra kitették – Thaiföldön ez sajnos gyakran megesik a huskykkal: csak addig kellenek, amíg kicsik és aranyosak.

A Nessie névre keresztelt kutyát a Soi Dog Foundation találta meg, és rögtön kiderült, hogy a husky alultáplált, vérszegény, a rüh miatt rengeteg szőrt veszített, és tiszta seb a lába. El is kezdték a kezelését. A menhely dolgozói szerint két hónapra volt szükség ahhoz, hogy teljesen felgyógyuljon, viszont néhány nap után Nessie elkezdett mosolyogni.

Fotó: Soi Dog Foundation

Még a segítségére sietőket is meglepte, hogy milyen barátságos, szeretetteljes és jó kedélyű kutya. „Rájött, hogy segíteni akarunk neki” – mondta az egyik dolgozó.

Fotó: Soi Dog Foundation

Nemrégiben Nessie élete újabb pozitív fordulatot vett: a neve immár Matsi, az Egyesült Államokba repítették, ahol most is örökbefogadóra vár – valószínű, hogy az új gazdi nem fog sokáig késlekedni.

Fotó: Soi Dog Foundation

(via The Dodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top