Szabadidő

Nézd meg, hogyan pacsizik ez a tanár és diákja, aztán próbáld meg utánuk csinálni!

Igazán különleges kapcsolat...

Egy kézszorítás már akkor furcsának érződhet, ha egy fél szívveréssel tovább tart a kívánatosnál. Nem így a Twitteren elterjedt, aranyos videó esetében, amely egy tanár és hatodikos tanítványa rituális pacsikoreográfiáját mutatja be.

Michael Ponce de Leon, a victorville-i Hollyvale Általános Iskola tanára elmesélte, hogy távozáskor több tanítványával kezet ráznak, de a videón szereplő kislány, Amaya különleges volt, mivel kézszorítás helyett összeöklözött a tanárral, miközben egy sziporkázóan okos, de rendkívül félénk lányról van szó.

Látván, hogy ez segíthet a kislány gátlásainak feloldásában, de Leon azt javasolta, hogy minden pénteken adjanak hozzá még egy elemet a közös koreográfiájukhoz. A kis rituálét a többi diák is elragadtatva nézte, és az is világos volt, hogy a félév utolsó hetében a pacsi utolsó mozzanata egy nagy ölelés lesz, mert a hatodikos Amaya jövőre új iskolában folytatja tanulmányait.

A tanár hangsúlyozta, hogy az ilyen apró dolgok mutatják meg, hogy még a káosz és negativitás világában is jó hely lehet az iskola.

(via ABC News)

Kiemelt képünk: MelynnaPena/Twitter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top