Szabadidő

Jagdeep a világ legmagasabb rendőre, akivel senki nem mer ujjat húzni

Bemutatjuk Jagdeep Singh-et, a pandzsábi pandúrt, aki a maga 230 centijével, 190 kilójával és 54-es lábával alighanem a világ legmagasabb rendőre.

Jagdeep, a törvény hosszú karja mindenhová elér, ezért nem érdemes rossz fát tenni a tűzre. A helyiek nagyon jól ismerik, igazi celebnek tartják az észak-indiai Pándzsábban. Annyira magas, hogy nem találtak neki megfelelő egyenruhát, így saját szabója varrta neki, az 54-es méretű cipőről nem is beszélve, amit csak külföldről tudott beszerezni.

Az utcán persze mindig megállítják szelfizni, de ez őt egyáltalán nem zavarja:

„Ez egy ajándék Istentől, és én élek a lehetőséggel. Igaz, hogy sokszor megnehezíti az ember életét, például nem szállhatok fel egy buszra, vagy nem vehetek fel bármilyen ruhát, de jó érzés, hogy ismernek és tisztelnek az emberek.”

Ilyen méretekkel persze feleséget sem könnyű találni:

„Gyerekkoromban sokat csúfoltak a magasságom miatt. Szörnyetegnek hívtak, és a lányokkal sem volt sok sikerem. A legtöbb nőnek túl magas vagyok. Sajnos még nem találtam meg az igazit, akivel mindenben passzolnánk.”

Forrás: Profimedia, Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.